De onderkast

Heb je een wastafel gekozen, dan is een kast eronder de ideale oplossing.Solutions bied je alle mogelijkheden, wil je het minimalistisch of wil je juist veel opbergruimte, je bepaalt dit zelf net als de uitvoering.Je kan met de Solutions onderkasten vrijwel elke opstelling samenstellen in maat, kleur en uitvoering.Je combineert deuren met laden of open vakken. Kies je voor een mooie strakke greep, een doorlopende greeplijst of misschien wil je het geheel strak en vrijwel naadloos, dan kies je voor het TipOn- blumotion systeem (pushopen)

Onderkast oplossingen

Je kan met de Solutions onderkasten vrijwel elke opstelling samen stellen in maat kleur en uitvoering. Je combineert deuren met laden of open vakken. Kies je voor een mooie strakke greep, een doorlopende greeplijst of misschien wil je het geheel greeploos, dan kies je voor het TipOn- blumotion systeem (pushopen).

Bepaal de afmeting

Is het de bedoeling dat de kast onder een gekozen wastafel past, of heb je gekozen voor een afdekblad of een wastafel op maat. Je hoeft niet te letten op de maat, wij maken de Solutions kasten altijd passend, je hoeft alleen de samenstelling en kleur te bepalen, zoals jij dat wenst. 


BTBadmeubelen werkt met staffelmaten, alles binnen de staffel is de genoemde prijs, geen verassingen voor aanpassingen of individuele wensen, dat zit bij ons in de service.
Dus wil je de ene lade hoger dan de andere, geen probleem. Wil je een greep combineren met TipOn, dat kan.   

 

Opbouw van de onderkast

Stel je hebt een wand van 228cm breed, je wil een meubel met 4 laden en 2 deuren, waarvan 1 deur is uitgevoerd als klepdeur met een uitneembare waskorf. Je geeft aan wat je voorkeur heeft qua maten en uitvoering, wij ontwerpen het meubel, je ziet wat je hebt gekozen in uitvoering en kleur.
Indien we een tekening hebben van de ruimte, dan denken we ook mee over passtukken en oplossingen waar je zelf niet bij stil staat.

  

Greeploos, greeplijst,of greep

Je kiest zelf de uitvoering van je onderkasten, wil je deze met grepen of kies je voor greeplijsten of misschien wel geheel greeploos d.m.v. TipOn, zelfs naadloos sluitend in verstek is mogelijk.   

BTBadmeubelen verwerkt het luxe ladesysteem van Blum, Legrabox TipOn Blumotion, is het allernieuwste push-open systeem. 

Greeplijst

Een greeplijst is een veel gebruikte toepassing bij laden en deuren, je hebt de hele breedte als greep. Wij bieden deze oplossing in 4 varianten aan, elke met zijn specifieke eigenschap. Hiernaast zie je de verstek versie toegepast. 

Grepen

Een fraaie greep toepassen is de meest eenvoudige en budgetvriendelijke wijze om extra cachet toe te voegen. Met een greep kan je de stijl van je meubel aanpassen. We bieden prachtige grepen aan, in vele kleuren die passend zijn bij je accessoires, kranen of verlichting. De details maken het geheel, wij vinden het prachtig.


Voorbeeld van onze nieuwste Edge greep in geborsteld messing ...hoe chique is dat..!!!

Beschikbare materialen en kleuren

Stack's visual style is simple yet distinct, making it an ideal starting point for your project whether it be a basic marketing site, or multi-page company presence.

Melamine

Melamine biedt de meeste variatie in kleur, decor, structuur en toepassing. De moderne digitale technieken zorgen voor niet van echt te onderscheiden natuurlijke materialen.   

meer informatie hierover

Fineer

Echt fineer eiken, het is en blijft een fantastisch materiaal met een luxe chique uitstraling. Wij verwerken het met alle opties en uitvoeringen zoals de andere materialen.
Gebeitst of gelakt in vele varianten leverbaar.

 

meer informatie hierover

Massief eiken

Echt massief eiken combineren wij met fineer eiken. Uit hetzelfde materiaal gehaald om kleur of structuurverschillen te voorkomen. Waarom massief i.c.m. fineer.? omdat we dezelfde garantie willen bieden op dit materiaal in een vochtige omgeving (badkamer). Gebeitst of gelakt in vele varianten leverbaar.

 

meer informatie hierover

Lak

Lak op een basis van MDF, zijdeglans, hoogglans gepolijst of wellicht een extra matte lak, wij bieden deze allen aan. De kleuren zijn eindeloos, kijkt u maar eens naar de NCS en Ral kleurenwaaier wat er mogelijk is. Maar heeft een speciale wens, een kleur van Flamant bijvoorbeeld, dan kan dat ook

 

meer informatie hierover

Acryl

Acryl een glanzend materiaal wat wij aanbieden in hoogglans wit. De oplossing als u op zoek bent naar een prijsgunstige hoogglans oplossing. De dikke toplaag bied extra mogelijkheden. Informeer hiernaar bij je dealer.   

 

meer informatie hierover

Specials

Als je echt iets speciaals wil, een kast in Solid Surface bijvoorbeeld? of een afdekblad op maat In Dekton in een Stratuario structuur.? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken met je mee.  

 

meer informatie hierover